Aceasta este noua adresa a vechiului site www.deseneledublate.blogspot.com care din pacate a fost sters.Bun venit pe www.deseneledublate.com

Cere Desene

Ai nevoie de un desen animat anume pe care nu il gasesti pe site-ul nostru? Puteti face o cerere in sectiunea de mai jos,lasand pur si simplu un comentariu cu numele desenului dorit.Asta e tot ce trebuie facut!

Singura regula este sa va asigurati ca desenul pe care il cereti nu este deja pe site :)

EDIT: Momentan pot lua in considerare cererile dvs. ca niste sugestii,sunt o singura persoana care se ocupa de site,iar majoritatea desenelor se gasesc greu/nu sunt dublate in romana,lasa-ti in continuarea comentariile cu ce desene doriti,dar probabil va dura sa apara fiindca nu am o ordine in care le adaug :) Multumesc si sper sa intelegeti.

EDIT #2: Ce vreau eu sa intelegeti..daca nu va raspund la cereri asta nu inseamna ca nu le-am citit,doar eu am autoritatea sa va aprob comentariile,automat citesc ce imi scrieti.Daca nu raspund asta nu inseamna ca nu imi dau interesul,daca gasesc ce imi cereti revin cu un comentariu,am un timp destul de limitat deci nu pot sa va postez ce imi cereti imediat.

Trimiteți un comentariu