Pokemon the First Movie (1998) online subtitrat


Pokemon the First Movie Desene Animate Online Dublate in Limba Romana HD Gratis 720p Desene cu Pokemon Mewtwo no Gyakushuu Mew 2 Contraataca

Pokémon, acele mici personaje dragalase care au devenit cunoscute datorita jocurilor, animatiilor TV, revistelor si jucariilor, au devenit acum personaje pentru marile ecrane. Acest univers fantastic, exista 151 de creaturi diferite, numite Pokémon, fiecare cu talentul sau unic. Multi oameni incearca sa captureze Pokémonii si sa-i antrenze; antrenorii de top, pot invata bobocii cum sa captureze si cum sa antreneze alt Pokémon, facand din acestia Maestri Pokémon. Ash Ketchum, unul dintre liderii Maestrilor Pokémon, impreuna cu prietenii sai Misty, Brock si Pikachu ( un Pokémon cu puteri electrice), dau peste Mewtwo, un Pokémon cu super-puteri creat cu ajutorul ingineriei biologice. Mewtwo are puteri la care un Pokémon de rand doar viseaza, iar cand acesta isi foloseste puterile pentru a creea mai multi super-Pokémoni, Ash si prietenii sai Pokémoni isi unesc fortele pentru batalia pentru supravietuire.
 
 

Server 1 - Online Subtitrat in Romana 720p ( nu se gaseste dublat in romana ) Server 2 - Online Subtitrat in Romana 720p ( nu se gaseste dublat in romana )
Dacă un server/link nu mai funcționează, te rog să raportezi acest lucru și să lași un comentariu mai jos.

Trimiteți un comentariu

 
Parteneri : TDFN.ro - Articole filme si seriale | Desene dublate in romana
Copyright © 2014-2017. Desene Animate Dublate si Subtitrate in Romana 2015-2016 - All Rights Reserved
Desene Dublate si Subtitrate online 2015-2017.
Vizionare placuta!